Welkom lieve pups! Geboren op 21 november 2015

Week 7 en week 8:

De laatste 2 weken dat de pups bij ons zijn. Wat kunnen ze lekker spelen, lees boeven, met elkaar. Wat een heerlijk stel zo samen! We hebben een grote bak neergezet, waar alle pups keurig hun behoefte doen. Supergoed van ze!

We zullen ze gaan missen straks. Gelukkig houden we Olivia zelf, dat verzacht het afscheid van de anderen wat.

De nieuwe baasjes hebben er allemaal heel veel zin in!

Vanaf week 8 gaan ze verspreid het nest verlaten. Loes is de eerste die naar haar nieuwe baasjes gaat. Zo kunnen Pip en Olivia (en wij ) er een beetje aan wennen.

 

Week 5 en week 6:

De pups groeien nog steeds goed. De jongens hebben mooie dozen voor ze gemaakt, waar ze heerlijk mee spelen. Ook met de knuffels wordt er druk gespeeld.

Drinken bij mama doen ze ook nog steeds, dat vinden ze heerlijk. Vanaf volgende week gaan we dat wel afbouwen, we zien dat het zwaar wordt voor Pip, zoveel pups aan je te trekken....

De chipper van de Raad van Beheer is langs geweest en de pups hebben met 6 weken hun eerste enting gehad. Met zijn allen in de bench naar de dierenarts, wat een beleving voor ze!

Week 3 en week 4:

Wat doen ze het goed! We hebben een ren gemaakt aan de bak, waar ze lekker kunnen spelen. Ook een klein buitenrennetje, dat vinden ze helemaal geweldig: lekker rondrennen, maar ze doen ook al keurig een poepje en plasje buiten: af en toe natuurlijk.....Pip doet het ook goed en heeft nog steeds voldoende melk voor al haar pups. We zijn gestart met bijvoeren, dat vinden ze ook lekker.

Week 2:

Het geboortegewicht van de pups is inmiddels verdubbeld: ze groeien erg goed. Hun neusjes en voetzolen zijn nu helemaal zwart. De oogjes zijn open gegaan en ze beginnen een beetje met lopen.

Week 1:

Het gaat goed met Pip en haar pups. Ze groeien erg goed en ze zijn heel tevreden. Pip moest eerst even wennen, maar ze doet het nu supergoed en is trots op haar pups (en wij op haar)! Sinds gisteren zien we dat de neusjes en voetzooltjes van de pups zwarter worden. Ook zijn de navelstrengetjes er dinsdag 24 november alweer afgevallen. Wat gaat het snel en wat zijn ze schattig!